Even voorstellen

Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren financieel advieskantoor voor zowel de particulier als de ondernemer. Klein gestart in 1997 vanuit huis, maar groot gegroeid en al jaren gevestigd in een prachtig pand op de markt in Valkenswaard. Onze kernactiviteiten zijn bemiddeling en advisering in verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en spaarproducten.  Wij zijn een gedreven team dat gaat voor een onafhankelijk en deskundig advies. Wij hebben geen afspraken met financiële aanbieders, nemen geen genoegen met half werk en vinden het belangrijk om een band op te bouwen met u als klant, voor een persoonlijk financieel plan dat écht werkt.

Maak kennis met ons team!

Wat doen wij?

Wij kunnen u adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële diensten. Wij onderzoeken welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Ook als het gaat om het kopen van een woning begeleiden wij u vanaf de eerste bezichtiging tot aan de notaris. Wij verdiepen ons in uw wensen en financiële doelstellingen, met garantie en zekerheid altijd voorop!

100% onafhankelijk

Wij vergelijken onafhankelijk álle hypotheekverstrekkers en bieden dus altijd de laagste rente.

Wij zijn aangesloten bij:

Zo, nu eerst een kop koffie.Een goed advies begint met een goede kennismaking. Een persoonlijke benadering staat centraal. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar uw wensen. We vertellen u wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen. Tevens maken we de kosten voor een persoonlijk financieel plan inzichtelijk. U weet altijd precies waar u aan toe bent.

Persoonlijk financieel plan

Na de kennismaking en inventarisering presenteren wij uw persoonlijk financieel plan. Welke oplossingen zijn er voor uw situatie? Loopt u risico’s? En uiteraard hoe lossen we deze risico’s eventueel op? In heldere taal leggen wij de voorstellen aan u voor.

Zekerheid in de toekomst

 

Onze dienstverlening gaat verder. Wij bieden ook efficiënte oplossingen die meegroeien met wellicht uw veranderende situatie. Samen komen we tot een meest passend voorstel voor uw vragen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen.
Meer financiële zekerheid, minder zorgen en meer rendement. Onze aanpak is erop gericht om met slimme oplossingen u te ontzorgen. Door onze ervaring en kennis weten wij wat mensen écht belangrijk vinden: transparantie, eerlijkheid en duidelijkheid.

Wij geloven in persoonlijk contact

 

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

 

NEEM CONTACT OP