F.A.Q

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust vrijblijvend met ons contact op!

Wat kan ik verwachten tijdens een eerste adviesgesprek?

Het eerste adviesgesprek is een kennismaking waarbij we zo veel mogelijk van u willen weten. Bijvoorbeeld uw woonsituatie, gezin, werk en natuurlijk wat uw wensen zijn.
We gaan samen kijken naar uw toekomst en kijken wat daarvoor nodig is om doelen te bereiken. Van verzekeringen tot aan financiële plannen maken we een overzicht voor een optimaal advies.

Hoe bepalen jullie de tarieven?

In een adviesgesprek maken we ook voor u een kostenplaatje op basis van uw verhaal en wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Is er ook een afspraak mogelijk in de avond?

Ja, ook in de avonduren zijn wij beschikbaar op afspraak.

Ik wil graag van mijn huidige verzekeraar(s) overstappen en bij jullie klant worden, wat moet ik doen om dat goed te regelen en kunnen jullie dat ook uit handen nemen?

Wij nemen in het eerste adviesgesprek samen met u door wat uw wensen en behoeften zijn ten aanzien van verzekeringen. Vervolgens kijken we of het ook aansluit bij wat u nodig heeft. Daarna maken we een passend overzicht. Wij zullen ervoor zorgen dat het opzeggen van de oude en de overgang naar de nieuwe verzekering moeiteloos in elkaar overlopen.

Heb ik een vast contactpersoon?

Voor verzekeringen, schade of hypotheken kan het zijn dat u een vast contactpersoon heeft. Mocht uw vaste contactpersoon er niet zijn, dan kan het zijn dat een andere collega u verder helpt.