Verzekeren Aansprakelijkheid & Rechtsbijstand

Aansprakelijkheid

Als u zelf, uw kinderen of uw huisdieren schade veroorzaken, kunt u aansprakelijk gesteld worden. Schadeclaims kunnen hoog oplopen. Het is verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) af te sluiten.
Als u materiële of letselschade moet vergoeden waarvoor u als particulier aansprakelijk bent, beschermt de aansprakelijkheidsverzekering uw vermogen. De meeste verzekeraars verlenen werelddekking, met als voorwaarde dat u als verzekerde in Nederland woont. Niet verzekerd is onder andere schade veroorzaakt met of door motorrijtuigen, daarvoor heeft u een verplichte motorrijtuigenverzekering. Ook is schade door opzet is niet verzekerd, tenzij veroorzaakt door een kind jonger dan 14 jaar.

Ongevallen

Door een ongeval loop je blijvend letsel op of kom je zelfs te overlijden. De ongevallenverzekering keert dan een kapitaal uit wat je vooraf met de verzekeraar afgesproken hebt.

Rechtsbijstand

In het dagelijkse leven komen juridische conflicten helaas steeds vaker voor. Hoe dient u dan te handelen? Het inschakelen van een advocaat is kostbaar. Een rechtsbijstandverzekering biedt uitkomst.

Laat u eens gratis en vrijblijvend adviseren…

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste verzekeringen en adviseren over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

 

 

CONTACT